Ha kérdése van HÍVJON: +36 30 9191 044

Cart0
Összesen:0 Ft
Your shopping cart is empty!

Partnereinket gyors és szakszerű tájékoztatással támogatjuk döntésükben, szigetelési problémáikra a kivitelezésben tapasztalt kollégáink javasolnak megoldást. Elégedett vásárlóink számának gyors növekedése alátámasztja ügyfeleink növekvő bizalmát, melyet sokan közülük köszönő soraikkal fejeznek ki.

Köszönjük hogy véleményüket megfogalmazva Önök is hozzájárulnak cégünk folyamatos fejlődéséhez, és ne feledjék "AZ ÖNÖKNEK KÍNÁLT TERMÉKEKET MI MAGUNK IS FOLYAMATOSAN HASZNÁLJUK" !

Néhány a több ezer elégedett vásárlói véleményből:


Lori

Original opinion:
Thank you Jozsef Kontra and his team for an amazing job they did insulating both the outside of the house but also the attic. They were extremely professional and did even better job then we expected. The end product looks amazing and it is really beautiful.

I would highly recommend them doing your work.

Magyar változat:
Köszönöm Kontra Józsefnek és a csapatának, ezt a csodálatos munkát, mind a hőszigetelést és a padláson való munkákat is. Nagyon nagyon professzionális munkát végeztek, sokkal jobbat, mint ahogy azt képzeltük. A végtermék gyönyörű és igazán szép.

Nagyon ajánlom őket mindenkinek.


Benedik Szilvia

Több céget megkerestünk, több cégtől kértünk referenciát a szigetelés előtt. A Ko-Szig Kft volt aki a megbeszélt időben jött felmérni, tanácsokat adott,korrekt árajánlatot, és a döntés előtt lehetőséget hogy megnézhessünk több ingatlant ahol ők dolgoztak. A látottak teljes mértékben meggyőztek. A munkát időben kezdték, megbízható munkavállalókkal, eszközökkel, a munka során maximálisan alkalmazkodva hozzánk,kéréseinkhez, a munka végeztével hulladékmentes, tiszta környezetet hátrahagyva.
5****:)


 

Írja meg Ön is véleményét!

captcha

Search - VirtueMart
Keresés - Kategóriák
Keresés - Kapcsolattartók
Keresés - Tartalom
Keresés - Hírcsatornák
Keresés - Webes hivatkozások
Keresés - Címkék
Search - JComments
plg_search_cooltagsearch

Népszerű